Het Martin Buber

Het Martin Buber

Alle kinderen van Kerkrade verdienen een kansrijke start. Om die reden slaat de Gemeente Kerkrade met diverse maatschappelijke partners de handen ineen om een nieuwe kleinschalige school voor mavo, havo en vwo op te richten: Het Martin Buber. Dankzij het vernieuwende onderwijsconcept verdient deze school een eigen plaats naast de bestaande VO-scholen.

Het is de bedoeling dat deze school een belangrijke plek gaat innemen in onze stad. Een plek waar kinderen de kans krijgen om op te groeien tot zelfstandige jonge mensen, die met hoofd, hart en handen willen bijdragen aan de samenleving. Om dit initiatief te realiseren, zijn de steun en betrokkenheid van ouders onmisbaar.

Is uw kind 10, 11 of 12 jaar en wilt u uw belangstelling kenbaar maken?

Dan geldt de volgende regel: alleen ouders van kinderen die op 1 november ’21, 10,11 of 12 jaar zijn kunnen hun kinderen registreren met behulp van DigiD. Daarvoor heeft u het BSN van uw kind nodig. Dit is nodig voor de ouderverklaring.

Als u invult dat u belangstelling hebt, betekent dit niet dat u verplicht bent om uw kind daadwerkelijk vanaf 2023 naar Het Martin Buber te laten gaan.

Het afgeven van de ouderverklaring kan tot 15 oktober 2021, dan heeft gemeente Kerkrade 665 ouderverklaringen nodig om de officiële aanvraag op 1 november 2021 in te dienen bij het ministerie van onderwijs.

Wil u weten hoe het afgeven van de ouderverklaring bij DUO werkt? Lees dan verder door het aanklikken van onderstaande link:

Het Martin Buber – Beleef wat je leert – Ouderverklaring

Het Martin Buber – Beleef wat je leert – Ouderverklaring

Is jouw kind 10, 11 of 12? Voor de ouderverklaring geldt de volgende regel: alleen ouders van kinderen die op 1 november ’21, 10,11 of 12 jaar zijn kunnen hun kinderen registreren met behulp van DigiD. Zorg dat je het BSN van het kind bij de hand hebt, deze is nodig voor de ouderverklaring.

beleefwatjeleert.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *