Voortgezet onderwijs terug in Kerkrade

Voortgezet onderwijs terug in Kerkrade

Het is u vast niet ontgaan dat Kerkrade zich vol overgave inzet om (volledig) voortgezet onderwijs terug te krijgen in de stad onder de naam Het Martin Buber (Vmbo-T, havo en vwo).

Uniek onderwijs

Met Martin Buber wordt een nieuw en uitdagend onderwijsconcept geboden. De leerlingen staan hierin centraal en gaan vanuit hun eigen talenten te werk. Ze beleven dan wat ze leren! Het Martin Buber is de plek waar ontdekken, beleven, leren en doen samenvallen. Niet alleen op de schoollocatie zelf, maar juist ook verdeeld over diverse (leer)plekken in de stad en omgeving. Het Martin Buber is kleinschalig van opzet, waardoor kinderen beter tot hun recht komen.

Belangstelling

Voordat het zover is, is het van belang dat ouders van kinderen in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar hun belangstelling tonen: De belangstellingsregistratie voor Het Martin Buber loopt van 1 juli tot en met 15 oktober 2021. Ouders van kinderen in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar (geboren tussen 2 november 2008 en    1 november 2011) kunnen hun kinderen registreren met behulp van DigiD via DUO.

Let op: Deze registratie betekent overigens niet dat je je kind inschrijft. Het gaat alleen om een meting van belangstelling. Het gebruik van DigiD is er voor de veiligheid tijdens het inloggen.

Heeft u zelf kinderen die geboren zijn tussen 2-11-2008 en 1-11-2011, kunt u uw belangstelling kenbaar maken met behulp van DigiD via DUO. Bent u geïnteresseerd in wanneer de belangstellingsregistratie van start gaat, of kent u iemand die graag actief benaderd wil worden? Geef dit dan door bij beleefwatjeleert@kerkrade.nl, onder vermelding van de naam, emailadres en telefoonnummer.

Wilt u meer informatie over Het Martin Buber? Kijk dan op www.beleefwatjeleert.nl

AS 23-06-2021

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS RSS