Meedenken gewenst…..

Beste inwoner,

Kerkrade werkt aan de omgevingsvisie, een toekomstvisie over de gemeente die een doorkijk geeft tot 2040. De gemeente Kerkrade vindt het belangrijk om dat samen met inwoners, ondernemers en organisaties te doen. De gemeente wil iedereen zo veel mogelijk betrekken bij de ontwikkeling van de stad.

De omgevingsvisie beschrijft de toekomst van onze gemeente. Hoe moet de gemeente er in 2040 uitzien? Al het gemeentelijke beleid over de leefomgeving wordt hierin opgenomen. Het gaat over verschillende onderwerpen zoals wonen, verkeer, natuur, water, bouwen en economie. Een daarbij is ook de leefbaarheid, veiligheid en gezondheid in de stad en in onze wijk belangrijk.

De omgevingsvisie vervangt de huidige Structuurvisie Kerkrade die in 2011 is vastgesteld. De omgevingswet verplicht gemeentes om een omgevingsvisie uit te werken.

Denk mee, doe mee!
Dat betekent dat wij de kans krijgen om mee te denken over de omgevingsvisie via het platform Gemeentepeiler. Registreren kan eenvoudig door een vragenlijst in te vullen. Zo krijgt de gemeente een goed beeld van de meningen in de stad, maar ook in onze wijk. Want ook onze mening telt!

Doe mee en vul de vragenlijst op de website van Gemeente Kerkrade in: https://www.kerkrade.nl/omgevingsvisie

Anja Snijders – 4-7-2023

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *