Graag reactie van inwoners: Omleiding Kennedylaan – Churchillaan

Afgelopen week is de flyer van de gemeente met betrekking tot de ‘Update werkzaamheden’ betreffende de reconstructie Waubacherweg verspreid via deze website. Deze flyer heeft u kunnen downloaden in het vorige bericht.

U heeft kunnen lezen dat de fasering van de reconstructie is gewijzigd. In fase C, van 31 mei t/m 25 juni 2021, wordt het verkeer weer richting Eygelshoven omgeleid via de Kennedylaan en de Churchillaan en v.v..

Op dit moment hebben we te maken met veel overlast door soortgelijke omleiding. Overlast wordt veroorzaakt door onder andere hoge snelheden, tegen de richting inrijden, agressief gedrag van bestuurders, veel (zwaar) vrachtverkeer, niet relevante bebording, veel geluidsoverlast en ga zo maar door.

De omleidingen zijn helaas niet te voorkomen. Wel kunnen wij ons als inwoners sterk maken om de situatie draaglijker te maken. Uw ideeën en oplossingen zijn hierbij erg belangrijk. Mijn verzoek aan u is om ideeën een oplossingen te sturen aan de redactie of via reactie op dit bericht.

Ik zal uw oplossingen en ideeën vervolgens met de wethouder voor verkeer bespreken.

Mijn vraag aan u:

Stuur uw ideeën en oplossingen via mail of via een bericht aan redactie@waubacherveld.nl of via reactie op dit bericht uiterlijk 21 maart 2021!

ALVAST DANK. ALLEEN SAMEN ZIJN WE STERK!

AS 17-03-2021

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *