Einde omleidingen Kennedylaan/Churchillaan en bijeenkomst rotonde en Waubacherweg/Gravenweg

Beste inwoner,

De omleidingsborden aan de Gravenweg zijn voor het grootste deel verwijderd, met uitzondering voor de fietsers. Zij worden voorlopig nog omgeleid omdat er nog werkzaamheden op de fiets- en voetpaden aan de gang waren/zijn. Gelukkig is de rust in de wijk voor het grootste deel wedergekeerd. En hopelijk kan iedereen weer genieten van de stilte en (hopelijk) van een goede nachtrust.

Helaas is een nieuwe omleiding eind mei/begin juni niet te voorkomen. Onze ideeën en oplossingen zijn bij de gemeente kenbaar gemaakt, dus laten we hopen dat deze wegomlegging in goede banen wordt geleid.

In ieder geval is het fijn als iedereen vinger aan de pols houdt. En indien er zich (onverhoopt) problemen voordoen, zal ik contact opnemen met de gemeente.

Verder is de gemeente eind april voornemens om een online-bijeenkomst te organiseren over de rotonde aan de Gravenweg/afrit Buitenring en de Waubacherweg/Gravenweg. Inwoners worden dan in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen en ideeën te delen. Aan de hand van huis-aan-huis flyers, die de komende weken worden verspreid in de wijk, is het mogelijk om aan te melden voor de bijeenkomst. Verdere informatie hieromtrent volgt (ook in de Anselbode).

7-4-2021 AS

Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS RSS